Sengeløse Hallens Cafeteria

Sengeløse Hallens Cafeteria

– altid klar med

Fast Food og forfriskninger
-før kampen-
-under kampen-
-efter kampen-
og når du bare kommer forbi

 
 
Kan du styre os?

Cafeteria hjælp søges

Sengeløse Hallens cafeteria drives af frivillige folk. Disse frivillige yder en stor indsats, men der er plads til flere.

I bund og grund mener vi, at vores hal og idrætsliv har brug for et ”åbent” cafeteria, som samlingspunkt ved sport og ikke en flok automater. Der er ansat unge under 18 år, som er lønnet, der passer cafeteriet fra kl 16.30 – 20.30 på hverdage, således at de frivillige voksne, kun skal træde til ved specielle arrangementer fortrinsvis i weekenden.
Vi mangler pr. 1. august 2010 (gerne før) en person til at stå for selve vagtplanen og koordinering af de frivillige i samarbejde med Hallens personale og Cafeteria udvalget. Jobbet som vagtplanlægger kræver et par timer hver anden måned.
Derudover mangler vi også frivillige til at tage en vagt ved aktiviteter i hallen. Du bliver selvfølgelig spurgt inden du sættes på vagt, så det passer ind i egne planer.
Da der stadigvæk er mange brugere af anlægget unge som gamle, vil vi mene, at det må være muligt at tage en tørn, så de ”gamle” tordenskjolds soldater stadigvæk syntes, at det er sjovt at være frivillig. Jo flere vi er, jo sjovere er det.
Så vil du være en del af Cafeteriets venner og bruge et par timer om måneden – så meld dig endelig.
Ring på til Flemming på tlf. 4033 4041 eller Truller på tlf. 3030 5150 og hør nærmere. Du kan også sende mail på wolstrup@live.dk .

På cafeteriets vegne
 

Uffe Wolstrup

Sengeløse Hallens Cafeteria udlejer Fritidshuset til familiefester mm.
Henvendelse for reservation skal ske til Sengeløsehallen på tlf. 4335 2761

Idrætsforeninger i Sengeløse kan søge Visionspuljen til udvikling af foreningsarbejdet. Se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *