Fredags fest 2018

Fest i teltet fredag den 31.08.18 kl. 19:00

ved boldbanerne ved Sengeløse Hallen. Dørene åbnes kl. 18.30

Vær med til at kickstarte årets loppemarked med et brag af en fest!

Medbring din egen madkurv og køb drikkevarer i baren (så støtter du SGIF).

Aftenen vil byde på TOP underholdning 

Mark Sommer spiller taffelmusik under maden. Herefter underholder Sengeløses “lille” drengekor, der afløses af mini-revy ved Bjarne Opera og Karsten Poly. Mark Sommer indtager igen scenen og leverer musik til de danseglade

Så kom til en glad aften og tag gerne din nabo under armen!

Pris kr. 125,-

Køb dine billetter her: Tilmelding

(Indtast antal billetter, opret en ny profil med navn, adresse, postnr. og mail) og betal herefter med dankort, så får du din billet på mail).

Max 150 billetter – Først til mølle princippet

VIGTIGT: Er I flere, der ønsker at sidde sammen, så find på et sjovt bordnavn. Når du har købt dine billetter, så send en mail til: festiteltet2018@hotmail.com med angivelse af, hvor mange billetter du har købt og hvilket bordnavn, I ønsker. Fx “Team Easy-On” NB: Hvis I ønsker at sidde sammen, så er dette VIGTIGT!

Hvis du ved, at dine venner har bestilt billetter og angivet bordnavn, og du ønsker at sidde sammen med dem, så køb en billet og send herefter en mail til: festiteltet2018@hotmail.com med angivelse af, at du ønsker at sidde ved “Team EasyOn”’s bord (eller hvad deres bord nu hedder…

Skulle du ikke være i besiddelse af et dankort, så skriver du til samme mailadresse, og så finder vi ud af det Husk lige at notere bordnavnet.

Vi ses til et brag af en fest!!!