Volleyball

Hej kommende Volley medlem 🙂

Vi startede mixafdelingen op i Sengeløse volleyballklub i 2000. Vi er den del spillere, som har fået familie – børn – og andre dårlige undskyldninger for ikke at træne på det høje niveau som i andre klubber.
Derfor startede vi op med at spille mixvolley. Spillereglerne er de samme som for ” professionelle” , vi synes bare at det er vigtigere at vi har det sjovt end at hamre af sted hele tiden.

I mixafdelingen er vi ca. 25 medlemmer fordelt i alderen 20 til 55 år. Vi træner hver torsdag, hvorefter der slukkes efter med en kop øl/vand.

Dem der har lyst deltager i Roskilde Amt/Københavns Amt mixturnering, hvor vi mødes ca. 1 gang om mdr. for at spille et stævne med ca. 8 til 14 deltagende hold. Den dag spiller vi så 3 – 6 kampe af en times varighed pr stk., og resultaterne herfra er pt. ikke vigtige.

Vi er altid åbne for tilgang af nye mixspillere, så spred bare rygtet til jeres nærmeste , som måske også har lysten og tiden til at røre lattermusklerne og kroppen.

Så altså; Står du og savner gamle volleydage, men vil ikke bruge så meget tid på det mere, eller vil du som voksen og nybegynder godt lære at spille volley og møde ligesindede ? Ja??? så velkommen til Sengeløse Mix volley. Øvet eller uøvet ! KOM FRISK!!

Kontingentet for en hel sæson er kun 375,00 kr. Kontigent dækker indendørs og beachvolly. ønsker du alene at spille Beach, eller at være passiv medlem, koster det kr. 100,- årligt
Er du til lidt socialt samvær – sved på panden og volleyball, så kom en torsdag og lad os byde dig velkommen til en uforpligtende omgang træning.

Formand (mk): Per Wiedekamm 2064 3515

Volleyball træningstider:

Efterår-Forår: Vi træner i Sengeløse hallen torsdage fra kl. 19.30 til 22.00

Forår-Efterår: Vi træner Beachvolley ved Sengeløse hallen fra ca 18.00

Volleyball Sæsonen starter første torsdag i september og varer til udgangen af april.

Beachvolleysæsonen starter ca. medio maj afhængigt af vejret (ring og få det bekræftet).

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Volleyball

 1. Fie Nørgaard skriver:

  Hej Per

  Jeg tænker på at starte op til Volley. Men vil hører om forårstræningen også er torsdag kl 18? Kan du oplyse mig om hvornår der er træning.

  Hilsen
  Fie

  • martinvb skriver:

   Hej Fie

   Jeg er ny webmaster på Sengeløse volley, og og kan se at der ligger en gammel besked fra dig til Per. Jeg ved ikke om Per allerede har svaret dig, men her får du lige et svar fra mig 🙂

   Om sommeren (april-august) spiller vi udendørs på beachvolley-bannerne ved Sengeløse hallen hver torsdag kl.18.00. Som regel spiller vi også tirsdag kl. 18.00.

   Du er meget velkommen til at komme og være med 🙂
   Skriv eller ring hvis du har spørgsmål.

   Vh Martin
   email: martinnedergaard@gmail.com
   mobil: 40935377

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *