Vi er her for dig.

Sengeløse Radio sender hver lørdag mellem kl. 9 og 14 på 89,2 MHz fra dit lokalområde.
Er du klar over det?

Sengeløse Radio har gennem mange år trofast sendt radio hver lørdag mellem kl. 9 og 14.
I alle de år har der ikke været den store forskel i sammensætningen af udsendelser.
Det ændres der en smule på nu. Redaktionen på Sengeløse Radio har, på grund af visse personalemæssige forandringer, besluttet at lægge programfladen om.
Der vil stadig være lokale nyheder mellem kl. 9 og 12. Det er her at du, som privatperson eller forening i lokalområdet, kan komme til orde. Du kan fortælle om begivenheder der vil ske, eller om noget der er sket, som skal ud til en større kreds.
Du kan ringe til radioen og få en aftale om at komme i studiet og fortælle om det i en snak med en af værterne på radioen.
Du kan naturligvis også sende nyheden til radioen på en mail eller et brev og på den måde få det læst op af værterne.
I redaktionen ser man dog helst, at du træffer en aftale, møder op på det aftalte tidspunkt og selv fortæller historien, så der kommer en ”fremmed” stemme i æteren.
Sådan har det fungeret siden 1989 og det virker ret godt.

Det der bliver ændret, er radioens gæsteportrætter. Der vil blive en gæsteudsendelse om måneden og det vil ske den 2. lørdag i hver måned, i tidsrummet fra kl. 12 til 13.
Sengeløse Radio har gennem årene sendt over 500 gæsteportrætter. Det er en times udsendelse med en person der lader sig interviewe om sig selv eller en forening som beskrives. Gæsten vælger selv musik til udsendelsen og gør dermed timen til sin egen.

En anden mulighed er at blive månedens gæstediskjockey. Her kan du få love til at spille din musik i en hel time med nogle få velvalgte kommentarer der forklarer hvorfor vi spiller musikken.
Månedens gæstediskjockey foregår den første lørdag i hver måned mellem kl. 13 og 14.
Vi stiller naturligvis tekniker til rådighed og giver også gerne et par råd med på vejen.
Hvis du er nysgerrig på Sengeløse Radio men ikke er helt sikker på hvad der foregår, kan du også benytte dig at vores åben-studie- tilbud.

Hver lørdag mellem kl. 10 og 12, vil vi byde på en kop kaffe og lade dig være med på sidelinjen, uden at inddrage dig i dagens udsendelser, hvis det er det du ønsker.

Kaffen er på kanden og fadet er fyldt med småkager. Kom forbi, det kan kun blive hyggeligt.
Du kan se radioen, mens vi fortæller om os, og vi kan få en snak om, hvordan dine nyheder eventuelt kan komme ud i æteren.
For at vi kan lave en mere spændende radio, har vi brug for dine nyheder og/eller oplevelser.
Med venlig hilsen

Sengeløse Radio

Tlf. 43 71 00 89

Mail: sr89.2@mail.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *