Beachvolley i Sengeløse

Har du lyst til at komme og spille med, så kig forbi Sengeløse hallen tirsdag eller torsdag kl. 18.00. Vi spiller i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor vi skiftes til at være på hold sammen. Nybegyndere er velkomne.

Vi spiller efter de gældende regler for beachvolley med to mand/dame på hvert hold.

Du er velkommen til at ringe til formanden Martin, på 40935377, hvis du vil høre nærmere.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Ny formand for Sengeløse volley

Sengeløse Volley har fået ny formand.

Kontaktoplysninger på formanden:

Martin Nedergaard Møller
Spjeldager 21
2630 Taastrup
Mobil: 40935377
E-mail: martinnedergaard@gmail.com

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Volleyball

Hej kommende Volley medlem 🙂

Vi startede mixafdelingen op i Sengeløse volleyballklub i 2000. Vi er den del spillere, som har fået familie – børn – og andre dårlige undskyldninger for ikke at træne på det høje niveau som i andre klubber.
Derfor startede vi op med at spille mixvolley. Spillereglerne er de samme som for ” professionelle” , vi synes bare at det er vigtigere at vi har det sjovt end at hamre af sted hele tiden.

I mixafdelingen er vi ca. 25 medlemmer fordelt i alderen 20 til 55 år. Vi træner hver torsdag, hvorefter der slukkes efter med en kop øl/vand.

Dem der har lyst deltager i Roskilde Amt/Københavns Amt mixturnering, hvor vi mødes ca. 1 gang om mdr. for at spille et stævne med ca. 8 til 14 deltagende hold. Den dag spiller vi så 3 – 6 kampe af en times varighed pr stk., og resultaterne herfra er pt. ikke vigtige.

Vi er altid åbne for tilgang af nye mixspillere, så spred bare rygtet til jeres nærmeste , som måske også har lysten og tiden til at røre lattermusklerne og kroppen.

Så altså; Står du og savner gamle volleydage, men vil ikke bruge så meget tid på det mere, eller vil du som voksen og nybegynder godt lære at spille volley og møde ligesindede ? Ja??? så velkommen til Sengeløse Mix volley. Øvet eller uøvet ! KOM FRISK!!

Kontingentet for en hel sæson er kun 375,00 kr. Kontigent dækker indendørs og beachvolly. ønsker du alene at spille Beach, eller at være passiv medlem, koster det kr. 100,- årligt
Er du til lidt socialt samvær – sved på panden og volleyball, så kom en torsdag og lad os byde dig velkommen til en uforpligtende omgang træning.

Formand (mk): Per Wiedekamm 2064 3515

Volleyball træningstider:

Efterår-Forår: Vi træner i Sengeløse hallen torsdage fra kl. 19.30 til 22.00

Forår-Efterår: Vi træner Beachvolley ved Sengeløse hallen fra ca 18.00

Volleyball Sæsonen starter første torsdag i september og varer til udgangen af april.

Beachvolleysæsonen starter ca. medio maj afhængigt af vejret (ring og få det bekræftet).

Udgivet i Ikke kategoriseret | 2 kommentarer