Gadekæret er klar til den store dag.

Så er det i dag at der er “glo” bryllup ved gadekæret i Sengeløse når borgmesteren vier par der gerne vil giftes på 7-9-13.

IMAG0510

Dette skrev Høje-Tåstrup Kommune på deres hjemmeside i marts måned i år:

”Sengeløse Gadekær vil danne den perfekte, romantiske ramme for en sensommervielse – man kan rigtig mærke, at man er i en idyllisk, gammel landsby, og vi synes, at vi endnu en gang har fundet en perle i Høje-Taastrup til at danne rammen om vielserne”, siger borgmester Michael Ziegler.

Sengeløse Gadekær danner det naturlige, idylliske centrum i landsbyen Sengeløse, hvis historie går flere hundrede år tilbage. Kommunen sætter alle sejl til for at skabe de bedste rammer for vielserne, og den 7.9.13 er der gode chancer for, at brudeparrene og deres gæster kan få en smuk sensommerdag. Det er endda en lørdag, så der er alle muligheder for, at tingene kan gå op i en højere enhed.


Med dette års vielser i Sengeløse sættes der spot på en af Høje-Taastrup Kommunes idylliske, gamle landsbyer.