Din Ide – Din By

Dinidedinby_bla

Nu kan du være med til at bestemme, hvordan din by skal være! Har du gode idéer til, hvordan vi i fællesskab kan gøre Høje-Taastrup Kommune endnu bedre, så er det nu, du skal blande dig og være med til at beslutte, hvordan din by skal være i fremtiden.

Du kan deltage på flere måder… Et møde hjemme hos dig?Som noget helt nyt kan man melde sig som vært ved et lille møde for fem til otte deltagere – det kan være venner, familie, naboer osv., og man bliver hjulpet på vej med både informationsmateriale og en lækker snack-kurv til de 50 første. Man vælger selv tid, sted og deltagere. Mødet skal holdes, så kommunen har input og idéer inden den 19. maj

Tilmeld dig som vært www.htk.dk/dinide-dinby

Vi kommer ud

Vi kommer ud til jeres møder og aktiviteter frem til 19. maj 2015. Vi kan deltage med lidt informationsmateriale, et oplæg eller en stand – alt efter hvad der passer til lejligheden. Kontakt udviklingskonsulent Dorte Færregaard Jensen på tlf 43 59 12 80 eller skriv til udviklingsstrategi@htk.dk

Følg DIN IDE – DIN BY

facebook.dk/htknu. Brug #DinIdeDinBy

Giv