Gymnastik afdelingens program er klart.

Kære Alle,

Vi har nu næste sæsons program klart og I kan orientere jer i det her på hjemmesiden, downloade PDF-filen Program.201112.001, eller læse det i Sengeløse Nyt.

Vi har ænderet konceptet lidt m.h.t. til spring og rytme delen for børn og unge. De kan nu gå til gymnastik Mandag, Torsdag og Fredag, ligesom der er et spændende tilbud Lørdage for de mere ambitiøse. Derudover lader vi sæsonnen gå til skoleårets afslutning, idet de fleste af børnene fra vinterholdene alligevel fortsatte på sommerholdene. Det letter vores arbejdsgang kun at skulle lave en betaling, ligesom det letter forældrenes planlægning når vi følger skoleåret godt.

På vokesengymnastik-siden har vi et mandagshold med Tabita og to hold md Karina torsdage, ligesom Lars er på med Hokey onsdage. Seniorfolket fortsætter deres program uforandret d.v.s. nye såvelsom gamle meldemmer kan deltage kroket, stavgang og senioridræt.

Derudover siger vi mange tak til Mette for meget god instruktion i mange år. Mette skal igang med et uddannelsesforløb, og kan desværre heller ikke fortsætte. Vi er på udkig efter en Pilatesinstruktør og giver besked, hvis vi finder rette vedkommende. Far, Mor og Barn holdet tog Michael og Henriette sig godt af sidste sæson, og de kan desværre ikke fortsætte denne sæson. Vi har ikke fundet en erstatning her og vælger ikke at udbyde holdet i år.

Med venlig hilsen og vel mødt i den nye sæson.

Bjarke Rasmussen