Sct. Hans bål

Så er det lige om lidt vi skal have Sct. Hans bål igen.

Men intet bål uden brænde, så derfor er der nu åbent, så vi kan lægge brænde ned på bålpladsen. Samme sted som vi plejer.
Jo mere der bliver samlet sammen af brænde, jo flottere et bål får vi, så giv et bidrag.

Hestene er væk fra folden og kommmer ikke ind i folden førend efter Sct. Hans. Låsen er taget af leddet, så I kan komme ind på folden med jeres brænde. Men – alligevel: af hensyn til hestene bedes I undlade at lægge taks ned, da hestene dør af forgiftning, Hvis de kommer til at æde det.

Og af hensyn til bålet bedes alle undlade at lægge jord og halve græsmarker ind i bålet. Så dør bålet!. Sidste år blev der lagt noget meget uautoriseret – meget alternativt – bålbrænde på bålet i sidste øjeblik. Og det vil vi gerne undgå i år. Vi vil gerne i år have et rigtig flot bål, så derfor hjælp med at samle brænde sammen til et flot bål.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *