Sankt Hans – Fredag d. 23 juni

Bylauget afholder traditionen tro Sankt Hans fredag d. 23. Juni. Men I år er noget særligt af to årsager.

For det første er der jubilæum i bylauget som fylder 60 år i moderne form. For det andet skal vi ikke have en grusgrav. Og det skal selvfølgelig fejres.

Vi starter derfor med børnebål og snobrød på Forten kl. 19.00. Kl. 20.45 går vi i fakkeltog op på Pilenborgstykket og tænder det store bål hvor bylauget byder på champagne til voksne og børnechampagne til børnene for at fejre jubilæet og resultatet af vores indsats med at forhindre grusgravning ved Vridsløsemagle. Når vores borgmester Michael Ziegler har holdt årets båltale vil Larsens Lade spille for til midsommervisen og efterfølgende underholde med musik.

Så kom glad og vær med til at sende heksen til Bloksbjerg og fejre årets store begivenheder.

Folden på Pilenborgstykket åbnes en uge før Sankt Hans hvor man er velkommen til at komme og lægge TØRT sømfrit brændbart materiale til vores Skt. Hans bål så det kan blive stort og flot. Der må IKKE lægges taks på bålpladsen da det er giftigt og kan skade hestene. Læg heller ikke friskafklippet græs og blade på da det kvæler bålet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *